Επικοινωνία

Dovas Real Estate
Real Estate Office

Δ/νση: Κολοκοτρώνη 4
Κηφισιά, Αθήνα, 14562
Email: gdovas@dre.gr
Τηλ: 210 6230900
Fax: 210 6230792

Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες :
Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σας καθοδηγούμε άμεσα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολλές φορές δεν θα έχετε σκεφτεί λύσεις τις οποίες μόνο ένας ειδικός μπορεί να σας προτείνει .

Εκτίμηση Ακινήτου : Η Εκτίμηση ενός ακινήτου δεν είναι απλή υπόθεση και προϋποθέτει άριστη γνώση της κτηματαγοράς, την οποία απόλυτα γνωρίζουμε.

Πολλοί παράγοντες καθορίζουν την αγοραστική αξία ενός ακινήτου, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η κατάστασης του ακινήτου, η τοποθεσία, τα τετραγωνικά, η ποιότητα της κατασκευής,  οι πρόσφατες συγκρίσιμες πωλήσεις, οι ανέσεις και άλλοι παράγοντες. Επίσης, η τρέχουσα κατάσταση  της κτηματαγοράς επηρεάζει άμεσα την τιμή πώλησης ενός ακινήτου.

Νομικές Συμβουλές για Συμφωνίες Ακίνητης Περιουσίας:

Η Dovas Real Estate  μέσω σταθερών συνεργασιών με Δικηγορικά γραφεία σας παρέχει άμεσα νομικές συμβουλές για να αποφευχθούν πιθανά λάθη στη διαδικασία απόκτησης ,πώλησης η μίσθωσης ενός ακινήτου .   Η σωστή καθοδήγηση είναι σημαντική για να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος . Δείτε ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πώληση και την αγορά ενός ακινήτου στο Link

Εύρεση Αγοραστή / Μισθωτή / Ανάθεση Ακινήτου

Η διαδικασία στο να βρεθεί ο αξιόπιστος αγοραστής ή μισθωτής , αφορά αποκλειστικά την εταιρία μας .Θεωρούμε την διαδικασία απλή & εύκολη για εμάς για τους παρακάτω λόγους  . Προϋπόθεση είναι το εκάστοτε ακίνητο να προωθείτε στην αγορά με την σωστή τιμή πώλησης ή μίσθωσης .

Η Dovas Real Estate και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της προωθούν άμεσα το ακίνητο σας στο εν’ δυνάμει αξιολογημένο πελατολόγιο της .

Η Dovas Real Estate επενδύει συνεχώς σε όλα τα διαδικτυακά site προώθησης ακινήτων , Ελλάδος και εξωτερικού .Σε μόνιμη βάση εξειδικευμένος συνεργάτης της που απασχολείται μόνο στον τομέα αυτό, εξασφαλίζει διακεκριμένες θέσεις του ακινήτους σας  στα πιο γνωστά Real Estate site .

Η Εταιρία μας συνεχώς εκπαιδεύει τους συνεργάτες της με σεμινάρια εκμάθησης στον τομέα του Real Estate των, διαπραγματεύσεων και των πολεοδομικών νόμων, με αποτέλεσμα  να είναι ενημερωμένοι για τα νέα δεδομένα.

Στην Dovas Real Estate θα νιώσετε την ασφάλεια , τον επαγγελματισμό και την φερεγγυότητα και ελπίζουμε ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα μας αναθέσετε το ακίνητο σας .

Χρηματοδότηση : Διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με τράπεζες στις οποίες μεσολαβούμε για την χορήγηση δανείων.

Ανακαινίσεις : Διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με αρχιτέκτονες , Interior Designers και μηχανικούς (έκδοση πιστοποιητικών κτλ) που θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές.

Έχετε σκεφτεί πόσο θα κόστιζε μια ανακαίνιση; πόσο διαφορετικό θα είναι το ακίνητο σας μετά την ανακαίνιση; τι επιπλέον χρήματα θα μπορούσε να σας αποδώσει μετά μια σωστή ανακαίνιση; τι συμφέρει μετά από μια ανακαίνιση ενός ακινήτου , μια πώληση ή μια μίσθωση ;; Ένα ραντεβού στο γραφείο μας με τους ειδικούς θα σας λύσει τις παραπάνω απορίες.

Ασφαλίσεις ακινήτων διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με ασφαλιστικούς συμβούλους , έχουν την εμπορεία και θα σας προτείνουν αυτό το ασφαλιστήριο προϊόν που έχετε ανάγκη.

• Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης για ιδιαίτερα ακίνητα.